Magyar származású német tudósokat Nobel-díjra jelöltek az innovatív májgyógyszer felfedezéséért

A májat a legtürelmesebb szervnek nevezik, mivel gyakran az ember nem is sejti, hogy valami nincs rendben vele. Azt gondolni, hogy ha a máj nem fáj, és a bőrön sem látszik elváltozás, az azt jelenti, hogy minden rendben van, ez nagy hiba. Nagyon gyakran a májbetegség tüneteit összetéveszthetjük az egyszerű túlterheltséggel.

A májkezelés területén nagy felfedezést tett egy magyar származású német tudóscsoport, amiért orvosi Nobel-díjra jelölték őket. A kutatást vezető orvossal, Fábián Schmidttel beszélgettünk arról, hogyan lehet megérteni, hogy a máj nem működik megfelelően és hogyan kell megfelelően kezelni.

post-img
Fábián Schmidt

- Fábián, mondja el, milyen funkciót lát el a máj a szervezetben?

- Üdvözlöm! A máj látja el a szervezet egyik kulcsfontosságú funkcióját, amelyek közül a legfontosabb a deaktiválás. A máj semlegesíti a mérgező vegyületeket, ártalmatlanná teszi őket, közvetlenül részt vesz a vérképzésben, és segít fenntartani az immunitást is.

- Miért alakulnak ki májbetegségek?

- Tévedés azt hinni, hogy májbetegségek csak az alkoholt nagy mennyiségben fogyasztó embereknél fordulhatnak elő. A májproblémák a túlsúlyhoz, a helytelen táplálkozáshoz és a vírusos betegségekhez is köthetők. Ezenkívül a máj állapota évek alatt romlik. Túl sok traumát kap élete során, és elveszíti egyedülálló regenerációs képességét. Fokozatosan a szerv normál szöveteit kötő- és zsírszövet váltja fel. A kockázati csoportba szó szerint minden 55 év feletti ember beletartozik.

post-img
Máj

- Milyen tünetek jelezhetik a májkárosodást?

- A tünetek eléggé zavaróak. Ez lehet enyhe kellemetlen érzés a jobb hasi területen, gyengeség, álmosság, fejfájás, túlzott izzadás. Ha a betegségek későbbi szakaszairól beszélünk, megjelenik a bőr és a sclera (szemfehérje) sárgasága. Ne gondolja, hogy ha normálisan érzi magát, akkor a máj rendben van. Ez az a szerv, amely sokáig "néma" marad, és nem ad jeleket rossz állapotáról.

- Mi a veszélye a májbetegségeknek?

- A szerv nem megfelelő működése következtében a vér nem tisztul meg jól a méreganyagoktól, amelyek más célszervekben: agyban, szívben és vesékben kezdenek felhalmozódni. Előfordulhat cukorbetegség, szívinfarktus, agyvérzés. Növeli a belső vérzés valószínűségét a tágult hasi vénák következtében. A toxinok agyra és idegrendszerre gyakorolt hatása kómát okozó encephalopathiákhoz vezet. Azt is tudnia kell, hogy minden májbetegség előrehalad, és végül cirrózishoz vezet.

- Megelőzhető-e valamilyen módon a májbetegség?

- Csak egészséges életmóddal mentheti meg magát, de mindannyian megértjük, hogy ez a modern világban nem lehetséges. Még ha helyesen táplálkozik és felhagy a rossz szokásokkal, a rossz ökológia továbbra is befolyásolhatja a szerv állapotát.

post-img
Májzsugorodás

- Mi a teendő ebben az esetben?

- A máj különféle behatásokkal szembeni védelmére, regenerációs képességének növelésére megalkottuk a készítményünket. A DETOXIL PLUS-t.

-Kérem, meséljen többet fejlesztésről!

- Fontos volt számunkra egy hatékony gyógynövénykészítmény megalkotása, hiszen minden vegyszer káros hatással van a májsejtekre.

Speciális formulát kaptunk, amely a DETOXIL PLUS gyógymód alapját képezte. Ennek a szernek méregtelenítő és choleretikus hatása van. Ezenkívül a DETOXIL PLUS segít a májnak teljesíteni fő feladatát - eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből, megvédeni szöveteit a fibrózis kialakulásától, és pozitív hatással van az idegrendszerre. Többek között a DETOXIL PLUS antidepresszáns tulajdonságokkal rendelkezik.

A DETOXIL PLUS nemcsak a májat, hanem az egész szervezetet is megvédi a méreganyagoktól.

product

- Ön irányította a fejlesztőcsoportot, igaz? Mennyi ideig tartott a kifejlesztés?

- Így igaz. A fejlesztés több mint három évig tartott.

- Végeztek már klinikai vizsgálatokat a DETOXIL PLUS-szal?

- Természetesen! Először laboratóriumi állatokon, patkányokon és nyulakon végeztek vizsgálatokat. Az eredmények elképesztőek voltak! A májat még azoknál az állatoknál is visszaállítottuk normál méretére, amelyekből a szerv 25%-át eltávolítottuk. Miután ellenőriztük a gyógyszer biztonságosságát, megkezdtük az emberkísérleteket. Ennek érdekében 1846 fős, különböző májbetegségben szenvedő emberből álló csoportot vizsgáltunk. A kapott adatok elképesztőek voltak:

  • A vizsgáltak 96%-a általános közérzetjavulásról számolt be.
  • A vizsgáltak 98%-ánál javulást észleltünk a máj enzimatikus funkcióiban.
  • A vizsgáltak 92%-ánál a szerves szövetek minőségének javulását mutatta ki számítógépes tomográfia.

- Azt hallottuk, hogy Ön inkább nem teszi elérhetővé a DETOXIL PLUS-t a gyógyszertárak kiskereskedelmi üzleteiben. Miért van ez így ?

- A gyógyszertárak sok jutalékot tesznek a DETOXIL PLUS-ra, így a készítmény nem lenne elérhető az egyszerű emberek számára. Ezért akciós programot indítunk, és akciós oldalon, akciós áron értékesítjük a DETOXIL PLUS-t. Nem tudom, hogy a jövőben megegyezünk-e a gyógyszertárakkal, de ma a DETOXIL PLUS értékesitésének ez a módja optimálisnak tűnik számunkra.

- Fábián, köszönjük, hogy szánt ránk néhány percet az idejéből. Reméljük, megkapja a Nobel-díjat. Biztosak vagyunk benne, hogy fejlesztése méltó erre a díjra.

Hivatalos megrendelőlap

№ 29 982 de 30 000

A DETOXIL PLUS megrendelése 11400 huf kedvezményes áron

A DETOXIL PLUS megrendeléséhez írja be nevét és telefonszámát az alábbi mezőkbe, majd kattintson a „Megrendelem” gombra.

A rendeléseket 08:17-ig fogadjuk.
* Személyes adatait közvetlenül a gyártóhoz küldjük. Csak a gyártó férhet hozzájuk. * A szállítási költségekről érdeklődjön az operátorainktól
Hozzászólások::
László Diana

Milyen jó látni, hogy Nobel-díjra jelölték őket!

Gaál Mária

Igen, a máj kezd megbetegedni az életkorral... Úgy érzem, az enyém is. Próbálok diétázni, de nem javulok. Ki fogom próbálni a DETOXIL PLUS-t.

Nagy Péter

Remek gyógymód, kipróbáltam. Segített helyreállítani a májam!

Kerekes János

A nagybátyámnak májzsugorodása van, teljesen sárga... DETOXIL PLUS-t fogom neki ajánlani.

Takács Dávid

Hallottam a háziorvosomat erről a készítményről beszélni, ki kell próbálnom.

Szász József

Hosszú évek óta májzsugorodásom van, semmi sem segít... DETOXIL PLUS-szal megpróbálom meggyógyítani a májam .

Antal Evelin

Kipróbáltam én is. 2 havi DETOXIL PLUS kúra, és az állapotom sokkal jobb lett. Reggel könnyebben felébredek, sokkal több erőm van Mindenkinek ajánlom.

Pásztor János

Májgyulladásra is jó?

Szabó Gizella

Igen, valóban működik! A betegségem a DETOXIL PLUS kúrák után teljesen elmúlt. Valóban Nobel-díjra méltó találmány. Diétáznom sem kell már.

Rádi Károly

Egyszerre több kúrát is rendeltem, az egész családnak, köszönöm!