Cum mi-am recuperat vederea în 2 săptămâni

Postat:
Autor: Sorina


Am 38 de ani și am purtat ochelari toată viața. Înainte de facultate, aveam -2.00 la ambii ochi. De când am pus ochelarii pe nas prima dată, i-am purtat aproape tot timpul. Mai târziu, am început să port lentile de contact.

M-am angajat pe un post de contabilă și vederea mea s-a înrăutățit. A ajuns la -3.00. Uneori, purtam ochelari, iar alteori, lentilele de contact. Era un cerc vicios. Ochelarii îmi provocau dureri la nivelul nasului, iar focalizarea pe anumite obiecte îmi provoca amețeală. Lentilele de contact îmi făceau ochii să lăcrimeze și, în plus, am făcut conjunctivită. Eram atât de sătulă de toate acestea, încât am decis să mă operez.


Operație: da sau nu?

Mă gândeam să mă operez, dar amânam mereu, pentru că îmi era prea teamă. Teama mă paraliza și nu știam ce să fac. Prietenii și colegii îmi tot spuneau că este o idee proastă. Aparent, există o metodă de a-ți recupera vederea, fără să recurgi la operație. Dar, din anumite motive, nu voiam să ascult. Nu credeam că este posibil. Unii oameni spuneau că este posibil să-ți îmbunătățești semnificativ vederea în 12-17 zile. Nu i-am ascultat.


O metodă nechirurgicală de a-ți recupera vederea

Într-o zi, îmi beam ceaiul în pauza de prânz. I-am auzit pe colegii mei discutând despre cum au reușit să-și recupereze vederea fără să se opereze. Am realizat că eram atât de obsedată de operația pe care urma să o fac, încât nu observasem că niciunul dintre ei nu mai purta ochelari.

Iată cum au reușit. Cu aproximativ o lună în urmă, au căutat pe internet și au descoperit Vizonic Aceste pastillaserau recomandate de foarte mulți bloggeri. După ce au citit recenziile, au comandat pastillas. Produsul a sosit foarte rapid Si am platit la livrare. Rezultatele au fost incredibile: Bianca și-a îmbunătățit vederea de la -2.50 la 1.00, Alina a ajuns de la +1.50 la 1.00, iar Cristina a ajuns de la -4.00 la -1.00. Și au obținut aceste rezultate In urma finisarii tratamentului datorită pastillas.

M-am gândit că nu am nimic de pierdut, așa că am decis să le încerc și eu. Am plasat o comandă și, la scurt timp, pastillas am primit-o prin curier.

Arată ca niște pastillasobișnuite. Utilizarea pastillas este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să iei aceste pastillastot a doua zi, cu un pahar cu apă. Nu îți ia mult timp. Îți oferă o senzație plăcută, de calm. pastillas sunt însoțite de instrucțiuni pas cu pas, care îți explică ce trebuie să faci pentru a-ți recupera vederea


Rezultatele

Am început să iau pastillas zilnic. Totul era foarte simplu și nu îmi lua mai mult de 15 minute pe zi. Le-am luat zilnic aproximativ 2 săptămâni...

Apoi m-am dus la un control și am fost total șocată...

Vederea mea s-a îmbunătățit de la -3.00 la -1.00! După încă o săptămână, aveam dioptrie de 0.7! Am fost atât de fericită. Am ajuns de la o dioptrie de -3.00 la 0.7 în doar trei săptămâni! Vă vine să credeți? ÎN DOAR 3 SĂPTĂMÂNI! Încă sunt șocată că pot să văd totul clar acum, fără să fie în ceață sau distorsionat.

Între timp, sistemul de sănătate ne jefuiește în continuare, făcându-ne să plătim pentru operație, ochelari și lentile de contact... Sincer, de ce nu mi-a recomandat oftalmologul să iau aceste pastillas? Explicația este simplă: se teme că-și va pierde pacienții.

Este singura companie autorizată oficial să vândă Vizonic. Prețul său este egal cu prețul a 3 pachete de lentile de contact sau 4 bilete la film. Tu decizi dacă este mult sau puțin, având în vedere cât de inutile sunt lentilele de contact și ochelarii.

Sper că povestea mea vă va ajuta și că veți reuși să vă recuperați vederea prețioasă. Dacă ați folosit deja această metodă, spuneți-mi părerea voastră în comentariile de mai jos.

La soldul lotului cu preț redus constituie:

23 buc.

De îndată ce faceți clic pe butonul "învârte", Vizonic va fi rezervat pentru dvs.

învârte

Poți să completezi formularul și să primești Vizonic la un preț redus de 159 ron:

Formularul oficial al comenzii

Nr. 29.982 din 30.000 de la
Pentru a primi Vizonic la preț redus de 159 ron
Că să primești Vizonic indică Numele și Telefonul de contact în câmpurile de mai jos și dă click pe butonul „PLASEAZĂ COMANDA”.
* Datele dvs. sunt trimise direct producătorului. Nimeni, în afară de el, nu are acces la ele.
Felicitări!

Puteți obține Vizonic la o reducere!

Comentarii
 • Andreea Popescu Fiica mea ia aceste pastillascu regularitate. Este foarte mulțumită de ele. Lentilele de contact sunt de domeniul trecutului acum...
  Îmi place Lasă un comentariu 3 7 minute în urmă
 • Cristina Albu Mulțumesc, ieri mi-am ridicat pachetul de la poștă, totul e în regulă. Încep tratamentul.
  Îmi place Lasă un comentariu 3 9 minute în urmă
 • Anuța Sorescu Sora mea locuiește în SUA și spune că aceste pastillasunt FOARTE populare acolo. Au generat atâta rumoare, oamenii pur și simplu le adoră!
  Îmi place Lasă un comentariu 2 11 minute în urmă
 • Mariana Bradu Salut! Mulțumesc pentru această postare! Felicitări! Voi comanda acum.
  Îmi place Lasă un comentariu 4 12 minute în urmă
 • Marcela Badea Le iau de peste o săptămână, vederea mea CHIAR se îmbunătățește! Sunt foarte fericită! Bat în lemn :)
  Îmi place Lasă un comentariu 4 14 minute în urmă
 • Ramona Aurescu Bună! Am plasat comanda, acum aștept pachetul :)
  Îmi place Lasă un comentariu 5 15 minute în urmă
 • Raluca Ungureanu Uimitor! Felicitări!
  Îmi place Lasă un comentariu 1 18 minute în urmă
 • Gabriela Cutureanu Salut! Iau pastillas de o săptămână și vederea mea s-a îmbunătățit de la -4.00 la -2.00! Mulțumesc din suflet!
  Îmi place Lasă un comentariu 1 19 minute în urmă
 • Ștefan Dobre Sunt disponibile în America de cel puțin un an! Toată lumea de la birou și-a recuperat vederea! Îndrăzniți, comandați.
  Îmi place Lasă un comentariu 8 20 minute în urmă
 • Amalia Bretan Bună ziua! Iau pastillas de o lună, vederea mea este perfectă acum! Nu am cuvinte! Mulțumesc!
  Îmi place Lasă un comentariu 4 22 minute în urmă
 • Lavinia Soare Iau pastillas de o săptămână și am observat deja primele rezultate. Vederea mea s-a îmbunătățit semnificativ! Nu mai am nevoie de ochelari.
  Îmi place Lasă un comentariu 21 24 minute în urmă
 • Petre Mihăilescu Felicitări! Am folosit această metodă și vederea mea s-a îmbunătățit de la -5.00 la -2.00 în 28 de zile. Îmi doresc să mi-o recuperez total :) Uneori, uit să iau pastillas, de asta durează atât de mult. Mă voi ambiționa și voi termina ce am început.
  Îmi place Lasă un comentariu 9 25 minute în urmă
 • Angela Ionescu Și eu iau pastillas. Le-am cumpărat cu mult timp în urmă din Germania. Sunt minunate și m-au ajutat foarte mult! Am ajuns de la -4.50 la 1.00 în doar patru săptămâni. Apropo, uneori uit să le iau. Dacă le-aș fi luat zilnic, rezultatele ar fi fost și mai bune!
  Îmi place Lasă un comentariu 4 34 minute în urmă
 • Corina Groza Soțul meu le folosește. Spune că nu mai are nevoie de ochelari! Vederea lui s-a îmbunătățit.
  Îmi place Lasă un comentariu 14 39 minute în urmă
 • Elena Iacobescu Și eu folosesc această metodă. Trebuie să menționez că funcționează. Am comandat pastillas de pe acest website, fără plată în avans, au sosit în 6 zile. Vederea mea era de +1.50 și acum este de 0.80.
  Îmi place Lasă un comentariu 3 41 minute în urmă
 • Bianca Rădulescu Mi-am recuperat complet vederea! Nu-mi vine să cred!!! Am verificat aseară și este PERFECTĂ! Și soțul meu a început să utilizeze pastillas. Vederea lui nu este chiar atât de slabă cum era a mea.
  Îmi place Lasă un comentariu 13 44 minute în urmă
 • Andra Predescu Sper ca toți să obțineți aceleași rezultate grozave ca mine. Vederea mea a ajuns de la -2.00 la 0.80 în 12 zile. Le sunt recunoscătoare celor care au creat această metodă minunată. Baftă tuturor!
  Îmi place Lasă un comentariu 5 49 minute în urmă
 • Ramona Tudorescu Și eu am auzit despre Vizonic. A ajutat-o pe mătușa mea să-și îmbunătățească vederea foarte rapid. Această metodă este uimitoare!
  Îmi place Lasă un comentariu 11 50 minute în urmă
 • Rita Iordache Bună! pastillas sunt grozave. Acționează rapid și ușor, mulțumesc din suflet pentru sugestie :) Am fost la medic ieri și a fost șocat. A crezut că m-am operat la o clinică privată :)
  Îmi place Lasă un comentariu 12 53 minute în urmă
 • Camelia Manea Mi-am recuperat complet vederea! Nu-mi vine să cred!!! Am verificat aseară și este PERFECTĂ! Și soțul meu a început să utilizeze pastillas. Vederea lui nu este chiar atât de slabă cum era a mea.
  Îmi place Lasă un comentariu 8 57 minute în urmă
 • Raul Iliescu Bună! Port ochelari de când eram mic. Nu am crezut niciodată că mi-aș putea recupera vederea, dar acum o lună, am descoperit acest blog. Am urmat recomandările și am comandat pastillas. VEDEREA mea s-a RECUPERAT complet!!! Mulțumesc!
  Îmi place Lasă un comentariu 6 O oră în urmă
 • Otilia Roman Nu e o noutate. Toată lumea știe despre aceste pastillas. Și cei care nu știu probabil nu vor să renunțe la lentilele de contact sau la ochelari. Le-am descoperit anul trecut. Le-am spus tuturor prietenilor mei despre ele. Le-am folosit cu aproximativ șase luni în urmă și vederea mea este foarte bună de atunci.
  Îmi place Lasă un comentariu 6 O oră în urmă
 • Anca Țopescu Mulțumesc pentru postare. Foarte multe informații utile, ca de obicei. Voi comanda chiar acum.
  Îmi place Lasă un comentariu 6 O oră în urmă
 • Irina Cocu Ce norocoasă mă simt că am descoperit această postare! pastillas sunt exact ceea ce îmi trebuie! Voi declara război ochelarilor și lentilelor de contact! Și voi câștiga! Sunt atât de multe recenzii pozitive, încât voi încerca imediat. Vă voi ține la curent cu rezultatele.
  Îmi place Lasă un comentariu 16 2 ore în urmă
 • Beatrice Timofte Această metodă a fost utilizată deja în alte țări. Cu succes. Mereu suntem ultimii care află...
  Îmi place Lasă un comentariu 21 2 ore în urmă
îmbunătățirea vederii ochii mei miopie ortopedie ortoped stomatolog medic pacient transplant de păr Transplant păr căderea părului păr frumusețe cosmetică insomnie hipermetropie homeopatie somn oboseală sfat tractului gastrointestinal copii viermi tratament homeopatic tratament sigur acnee coșuri acnee tratament acnee sănătate strungăreață ocluzie corectarea ocluziei aparat ortodontic fix gutieră fațete dentare stomatologie montare fațete fațete ceramice proteză dentară coroane dentare fațete mixte zâmbet albire white tooth smalț albire zoom albire acasă păreri despre tratament pastă de dinți placă dentară periodontită riduri elimină ridurile piele ten dentist pediatru ortodonție fațete dentare gingii sănătate dentară chiuretaj producție fațete cicatrici eliminare fizioterapie ELOS tinerețe injecții Botox umplerea ridurilor acid hialuronic umplere tratament puncte negre Inflamația pielii tratament acnee iritații ale pielii alunițe îndepărtarea alunițelor negi neoplasme îndepărtarea neoplasmelor laser injecții pentru înfrumusețare Dysport injecție biorevitalizare tratament facial streptococus mutans carie dentist pediatru placă dinți curățarea dinților igienă profesională prevenirea cariilor măseaua de minte al optulea dinte ai optulea dinți extracție dentară extracție masaj facial piele curată masaj îngrijire profesională acnegenicitate eliminarea acneei gingivită clătirea dinților neoplasme eliminare aluniță sindromul intestinului iritabil rezistență intestin iritabil intestin terapie PRP colagen glanda tiroidă hormoni boli ginecologice prima vizită la dentist recenzie migrenă dureri de cap clinică dentară pentru copii frenuloplastie fren lingual reîntinerire facială refacerea pielii hidratare sănătate pediatrică adenoiditită homeopat boli catarale tratament homeopatic alternative la tratamentul tradițional prevenție fire Aptos lifting cu fire efect de lifting microsurfactare întinerire reînnoirea pielii metode cu aparatură exfoliere alinierea dinților dinți sănătoși anestezie tratament dentar sub anestezie generală tratament dentar sigur boli dentare copilărie tratamentul dinților de lapte implanturi dentare implanturi radiesse îngrijirea pielii cosmetician obiceiuri alimentare sănătoase producție de colagen tratamentul cariilor stomatolog ață dentară curățare migrenă dureri de cap peelinguri faciale peelinguri chimice peelinguri acide tratamente de toamnă tratamente de iarnă înainte de sărbători de făcut parodontoză gum disease stil de viață sănătos greutate în exces tratament complex dinții copiilor
© 2021 Blogul Sorinei